جمعه, 27 مهر 1397
عنوان : دیدار رییس دانشگاه به همراه جمعی از همكاران با فرماندهی محترم سپاه پاسدارن نقده
تاريخ :
 ۷۷۵/۱۲/۰۷

امتیاز :  ۱/۰۰ |  مجموع :  ۱

دکتر برنا رییس دانشگاه ازاد اسلامی واحد نقده به همراه جمعی از همکاران با فرماندهی محترم سپاه پاسدارن شهرستان نقده دیدار و انتصاب ایشان را تبریک عرض کردند .

در این دیدار دکتر برنا گزارشی از وضعیت موجود واحد ارائه کرده و همکاران نظرات و انتظارات خود را در یک نشست صمیمی در خصوص مسائل دانشگاه و شهرستان با ایشان در میان گذاشتند. سپس سرهنگ پاسدار علی برنا ضمن خوش آمد گویی و اظهار خوشحالی از حضور در جمع اساتید وجمع دانشگاهی اظهار کردند دغدغه های شما عزیزان بجا بوده و باید با اتحاد و همدلی و کار و تلاش مضاعف و هماهنگی مسولین مسائل و مشکلات را حل کنیم که این زمان بر خواهد بود ایشان همچنین در این نشست صمیمی انتظارات خود را از دانشگاه بیان کردند.

DOURAN Portal V4.0.0.0

V4.0.0.0