• تاريخ :
     ۱۳۹۷/۰۲/۳۰
دیدار رییس دانشگاه به همراه جمعی از همكاران با فرماندهی محترم سپاه پاسدارن نقده
دکتر برنا رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نقده به همراه جمعی از همکاران با فرماندهی محترم سپاه پاسدارن شهرستان نقده دیدار و انتصاب ایشان را تبریک گفتند.
دکتر برنا رییس دانشگاه ازاد اسلامی واحد نقده به همراه جمعی از همکاران با فرماندهی محترم سپاه پاسدارن شهرستان نقده دیدار و انتصاب ایشان را تبریک عرض کردند .

در این دیدار دکتر برنا گزارشی از وضعیت موجود واحد ارائه کرده و همکاران نظرات و انتظارات خود را در یک نشست صمیمی در خصوص مسائل دانشگاه و شهرستان با ایشان در میان گذاشتند. سپس سرهنگ پاسدار علی برنا ضمن خوش آمد گویی و اظهار خوشحالی از حضور در جمع اساتید وجمع دانشگاهی اظهار کردند دغدغه های شما عزیزان بجا بوده و باید با اتحاد و همدلی و کار و تلاش مضاعف و هماهنگی مسولین مسائل و مشکلات را حل کنیم که این زمان بر خواهد بود ایشان همچنین در این نشست صمیمی انتظارات خود را از دانشگاه بیان کردند.

6.0.5.0
    V6.0.5.0